Nieuws

Wervingscommissie

De Wervingscommissie regelt alles rondom het werven van enthousiaste deelnemers, leiding en staf voor onze programma’s. De wervingscommissie heeft verschillende taken, zoals het benaderen van universiteiten en oud-cisv’ers voor de programma’s, maar ook organiseren wij de jaarlijkse informatiedag! Wanneer mensen interesse hebben in CISV, nemen wij contact met ze op om te vertellen over CISV.

Wervingscommissie Lees verder »

Communicatiecommissie

De Communicatiecommissie zorgt ervoor dat alle communicatie van CISV Nederland vorm wordt gegeven – denk hierbij aan het onderhoud van de website, het waarborgen van de huisstijl, de nieuwsbrief, de Social Media en nog veel meer. Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar iemand met affiniteit met Social Media, maar ook andere enthousiastelingen zijn welkom!

Communicatiecommissie Lees verder »

VACATURE Systeembeheerder

Maak je je snel systemen eigen en heb je kennis van of wil je je verdiepen in AVG-regelgeving? Ervaring met CRM-systemen en vind je je weg binnen Google Workspace? Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor de gebruikersaccounts van actieve leden en overzie je correct gegevensbeheer. Dankzij jou hebben nieuwe commissieleden binnen korte termijn hun rechten en weten ze hun weg te vinden. Bestanden zijn up to date, en gegevens worden niet langer bewaard dan nodig.

VACATURE Systeembeheerder Lees verder »

Scroll naar boven