Risk Management en Vertrouwenspersonen

Risk Management

Risk management is verantwoordelijk voor het zorg dragen van het veilige beleid en de bijbehorende processen rondom de organisatie en deelname aan CISV kampen. 

De risk managers zijn ook de contactpersoon voor alle incidenten gedurende de duur van de kampen, in en buiten Nederland, voor leiding, staff en ouders van de deelnemers aan de kampen.

De risk managers hebben veel ervaring met CISV en zijn in nauw contact met de internationale CISV organisatie.

De risk managers zijn bereikbaar via email op riskmanagement@cisv.nl

  • Deirdre Thöne 06 52 16 51 14
  • Florine Bax 06 30 02 57 65
Vertrouwenspersonen

De twee vertrouwenspersonen staan klaar voor de interne CISV organisatie, zoals vrijwilligers uit commissies en bestuur, evenals Nederlandse leiding en staff of als er reden is om buiten de bestaande organisatie iemand in vertrouwen te willen spreken. 

Een vertrouwenspersoon houdt zich bezig met vragen of issues over omgangsvormen rondom (seksuele) intimidatie, pesten, agressie, discriminatie en (sociale) integriteit. Gesprekken zijn altijd vertrouwelijk.

Francien Resius is één van de vertrouwenspersonen van CISV. Zij is moeder van 3 volwassen kinderen die allemaal CISV kampen hebben gedaan en daarmee is Francien vertrouwd met de CISV organisatie en de kampen. Zij is bedrijfs-maatschappelijk werker en vertrouwenspersoon van beroep. Francien is bereikbaar via email op franresius@gmail.com. Haar mobiele nummer is 06 55 19 26 69. Stuur altijd ook even een sms of een whatsapp bericht zodat ze snel kan reageren

Stanley Winnik is eveneens vertrouwenspersoon van CISV. Hij is vader van twee kinderen met heel uitgebreide CISV ervaring. Stanley is oud-directeur van een grote financiële organisatie en heeft veel ervaring  met delicate en vertrouwelijke informatie. Bovendien is Stanley een aantal jaar bestuurslid van CISV geweest en kent de organisatie goed. Stanley is bereikbaar via email op smwinnik@online.nl. Zijn mobiele nummer is 06 81 05 90 58. Appen of sms-en is uiteraard ook mogelijk.

Scroll naar boven