CISV zoekt nieuwe enthousiaste gezichten

Zonder vrijwilligers kan CISV niet bestaan. Iedereen is daarom welkom om op zijn of haar manier bij te dragen aan onze missie. Er zijn mogelijkheden die beginnen bij een inzet van een paar uur per maand en lopen tot een serieuze wekelijkse inzet. Ongeacht de intensiteit van je inzet is het goed om te weten dat je bij CISV onvergetelijke ervaringen op kan doen, door het ontmoeten van nieuwe mensen en het opdoen of vergroten van je vaardigheden.

VACATURE Bestuurslid CISV Nederland (secretaris)

Interesse in een bestuursfunctie binnen een internationale vrijwilligersorganisatie? Breng je structuur en weet je overzicht te houden? Goed in coördineren en heb je oog voor detail? Als Secretaris ben je een belangrijke schakel binnen het reilen en zeilen van de organisatie. Benieuwd wat er zoal bij komt kijken? Klik hier!
Lees meer

Individuele Deelnemer commissie

De Individuele Deelnemer Commissie regelt alles met betrekking tot het organiseren en begeleiden van het Seminar en de JC’s. Op dit moment zijn wij opzoek naar nieuwe commissieleden en iemand die wellicht binnenkort het voorzittersstokje over zou willen nemen.
Lees meer

Communicatiecommissie

De Communicatiecommissie zorgt ervoor dat alle communicatie van CISV Nederland vorm wordt gegeven – denk hierbij aan het onderhoud van de website, het waarborgen van de huisstijl, de nieuwsbrief, de Social Media en nog veel meer. Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar iemand met affiniteit met Social Media, maar ook andere enthousiastelingen zijn welkom!
Lees meer

Junior Branch

We zoeken enthousiaste mensen (tussen de 17 en de 25 jaar) om onze Junior Branch commissie te versterken en het komende jaar weer hele mooie activiteiten op te zetten. Dat is waar de Junior Branch uiteindelijk om draait. Het hele jaar door activiteiten opzetten voor CISV’ers.
Lees meer

Delegatie commissie

De Delegatiecommisie (DeCo) regelt alles rondom het organiseren en begeleiden van het Village, Youth Meeting en Step Up. Op dit moment zijn wij opzoek naar nieuwe commissieleden die al ervaring hebben met het leiden of staffen van een Village, Youth Meeting of Step Up.
Lees meer

Vacature Penningmeester per direct

Interesse in een bestuursfunctie binnen een internationale vrijwilligersorganisatie? Zet jij je graag in voor kinderen en jongeren? En heb je affiniteit met financiën? Wij zoeken jou!Bekijk snel deze vacature van Penningmeester. Deze functie start per direct en in ieder geval per 15 september 2024. Reageren kan tot en met 15 augustus via penningmeester@cisv.nl. Er vindt een actieve overdracht plaats van…

Lees meer

Wervingscommissie

De Wervingscommissie regelt alles rondom het werven van enthousiaste deelnemers, leiding en staf voor onze programma’s. De wervingscommissie heeft verschillende taken, zoals het benaderen van universiteiten en oud-cisv’ers voor de programma’s, maar ook organiseren wij de jaarlijkse informatiedag! Wanneer mensen interesse hebben in CISV, nemen wij contact met ze op om te vertellen over CISV. Op dit moment zijn wij…

Lees meer

Leadership Training Commissie

Als lid van de LTC ben je een bron van inspiratie voor de leaders en staffers en wil je jouw liefde, kennis en passie voor CISV overdragen aan een nieuwe (of ervaren) generatie leiders en staffers.
Lees meer

Vrijwilligers gezocht!

Zonder vrijwilligers kan CISV niet bestaan. Iedereen is daarom welkom om op zijn of haar manier bij te dragen aan onze missie. Er zijn mogelijkheden die beginnen bij een inzet van een paar uur per jaar en lopen tot een serieuze wekelijkse inzet. Ongeacht de intensiteit van je inzet is het goed om te weten dat je bij CISV onvergetelijke…

Lees meer

VACATURE Systeembeheerder

Maak je je snel systemen eigen en heb je kennis van of wil je je verdiepen in AVG-regelgeving? Ervaring met CRM-systemen en vind je je weg binnen Google Workspace? Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor de gebruikersaccounts van actieve leden en overzie je correct gegevensbeheer. Dankzij jou hebben nieuwe commissieleden binnen korte termijn hun rechten en weten ze hun weg…
Lees meer

VACATURE Bestuurslid CISV Nederland (algemeen)

Interesse in een bestuursfunctie binnen een internationale vrijwilligersorganisatie? Goed in coördineren en het overzicht houden? Vind je het leuk om met verschillende groepen in gesprek te gaan en kun je goed projecten leiden? Lees dan de vacature voor Bestuurslid (algemeen).
Lees meer
Scroll naar boven