Programma’s

CISV organiseert wereldwijd zes internationale programma’s. Daarnaast worden er regelmatig nationale activiteiten georganiseerd. Hierdoor faciliteert CISV Nederland ieder jaar acht verschillende activiteiten. De programma’s beginnen voor deelnemers rond 11 jaar, waarbij de mate van verantwoordelijkheid van de deelnemers met de leeftijd meegroeit. Zo is er altijd iets te leren en te doen met CISV!

Het bijzondere aan de internationale programma’s is dat ze wereldwijd op dezelfde manier vormgegeven worden. Natuurlijk zijn er lokale accentverschillen, maar elk jaar blijkt weer dat de ervaring van de deelnemers niet afhangt van de locatie van het programma. Daarom geef je je bij ons niet op voor een bestemming, maar kies je bewust voor een programma.

We realiseren ons dat op pad gaan met CISV niet goedkoop is. De programmakosten zijn helaas noodzakelijk, mede door het kleine aantal deelnemers per begeleider. Kom je in de knoop met de bijdrage, maar wil je toch graag met CISV op pad? Neem dan contact op met onze penningmeester om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar boven