Herfstkamp

Weekendactiviteit voor alleen Nederlandse deelnemers. Het vindt jaarlijks plaats in het weekend van de herfstvakantie wat geldt voor heel Nederland. De ideale, laagdrempelige kennismaking met CISV. Door haar intensieve, maar korte en lokale karakter staat het Herfstkamp ieder jaar garant voor mooie ontmoetingen tussen ervaren CISV’ers en mensen die voor het eerst kennismaken: zowel bij onze deelnemers als de staf en leiding. Het herfstkamp zal plaats vinden van 20 t/m 22 oktober 2023.

Via deze link kun je zien voor welke programma’s de inschrijvingen open staan en wat de status is. In de agenda zie je verder wanneer de inschrijvingen per programma open gaan. De inschrijvingen voor het Herfstkamp openen meestal eind september. Heb je vragen over het Herfstkamp? Stuur dan een bericht naar seizoen@cisv.nl.

Het Herfstkamp is voor deelnemers in het jaar dat ze op Village mogen en het jaar vóór ze op Village mogen. In 2023 wordt het Herfstkamp georganiseerd voor iedereen geboren in 2012 of 2013.

Gegevens

Leeftijd:9 – 11 jaar (iedereen die in het huidige of komende jaar 11 wordt)
Duur:3 dagen
Kosten:€ 115

Belangrijke data

Open Dag 2024
06 oktober 2024
Scroll naar boven