Wat mooi dat je interesse hebt om je aan te melden voor een activiteit of programma van CISV Nederland!

Sinds vrijdag 21 september is het mogelijk je aan te melden voor het Herfstkamp, Seminar, IPP en voor Staf of Leiding. De andere programma’s zullen in december open gaan voor aanmeldingen. Houd vooral de nieuwsbrief en de agenda van deze website in de gaten voor meer informatie.

Beschikbare plaatsen

  • Er is nog 1 plaats beschikbaar voor de Winter Youth Meeting (16-18 jaar). Deze Winter Youth Meeting vindt plaats in Graz (Oostenrijk).
  • Reserveplekken voor het Herfstkamp. Let op, dit is geen garantie voor deelname!
  • Gegarandeerde plekken voor Seminar
  • Gegarandeerde plekken voor IPP
  • Gegarandeerde plekken voor Staf & Leiding

Vaak gaan de aanmeldingen snel. Het kan dus zijn dat er geen normale plaats meer beschikbaar komt wanneer je je aan wilt melden. Niet getreurd. Als de normale plaatsen bezet zijn dan raden wij je aan om je in te schrijven als reserve. Het komt namelijk regelmatig voor dat er later nog plaatsen vrijkomen of mensen zich toch terugtrekken. Wanneer wij deze nieuwe plaatsen binnen krijgen zullen wij beginnen met het benaderen van onze reserve-inschrijvers en ook dan geldt: first come, first serve. We proberen onze reservelijsten realistisch te houden qua grootte, dus er zit echt nog een kans in dat je gewoon meekan.

Is er helemaal geen mogelijkheid meer tot inschrijven? Geef je dan op voor de interesselijst of stuur een e-mail naar secretariaat@nl.cisv.org om je interesse aan te geven en te kijken welke mogelijkheden er eventueel zijn. We schatten de kans wel echt minder groot in dat je meekan voor het opgegeven programma, maar je weet het uiteindelijk maar nooit.