Hoe werkt de inschrijving?

CISV Nederland hanteert een online inschrijfsysteem.

De inschrijving vindt middels loting plaats. Met behulp van KPMG is er een nieuw, waterdicht systeem ontwikkeld waarbij we de inschrijvingen langer open kunnen zetten. Dit biedt een eerlijke kans voor iedereen en minder kans op fouten doordat er een langere inschrijftijd wordt gehanteerd.
In eerste instantie registreer je je kind via een registratieformulier. Het moment van registreren heeft geen invloed op het lotnummer.

De inschrijfperiode zal 1 week openstaan, waarin je jouw kind kunt registeren. Na deze periode worden alle registraties op een hoop gegooid en bepaalt het systeem automatisch een lotingsvolgorde. Je kind krijgt hierbij een nummer en op basis van deze nummers worden de kampen ingedeeld via het KPMG-systeem.
Welk nummer je kind krijgt, wordt niet bekend gemaakt. Het indelen van de kampen gebeurt in eerste instantie op basis van het lotnummer en daarna op beschikbaarheid. Mocht een kind een relatief hoog nummer hebben, maar weinig beschikbaar zijn, kan het zijn dat een ander kind met een lager nummer toch geplaatst wordt.

Na het indelen zullen wij een mail sturen met de mededeling of je kind meegaat of niet. Als je kind is ingeloot, ontvang je tevens een betalingslink. Na het betalen is de inschrijving definitief.
Voor de zomerkampen wordt na het Kennismakingsweekend (KMW) bekend gemaakt waar je kind naartoe gaat en bij wie het in de delegatie zit. Voor de Winter Youth Meeting gebeurt dit half september.

LET OP: Het is niet mogelijk om je kind voor meer dan 1 programma in te schrijven.

Scroll naar boven