Leeftijd 19-20

Ontwikkel je leiderschapskwaliteiten

Leeftijd 21+

Draag bij aan onze missie

Meehelpen en organiseren

Over de hele wereld bieden CISV’ers aan deelnemers van alle leeftijden de unieke kans om culturele diversiteit te ervaren.

Zonder vrijwilligers kan CISV niet bestaan. Iedereen is daarom welkom om op zijn of haar manier bij te dragen aan onze missie. Er zijn mogelijkheden die beginnen bij een inzet van een paar uur per maand en lopen tot een serieuze wekelijkse inzet. Ongeacht de intensiteit van je inzet is het goed om te weten dat je bij CISV onvergetelijke ervaringen op kan doen, door het ontmoeten van nieuwe mensen en het opdoen of vergroten van je vaardigheden.

Interesse en zin om actief onderdeel te worden van onze stichting?

  • Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van wat er speelt en waar we hulp bij kunnen gebruiken.
  • Zin om structureel bij te dragen? Kijk ook snel bij onze vacatures. Regelmatig zoeken we nieuwe commissieleden en bestuursleden
  • Wil je je nergens aan committeren maar mogen we je wel zo af en toe om hulp vragen? Geef je dan op voor de vrienden van CISV Nederland. Hier komen ieder jaar (vooral rond de zomer) verzoeken om te helpen met kleine zaken, zoals het meehelpen koken of opruimen van een locatie, het zijn van een gastgezin, of het ontvangen van deelnemers op Schiphol.

Donaties en Sponsoring

Voordelig schenken via de ANBI-status

Donaties

Als stichting staan wij open voor donaties. Hiervoor is het goed om te weten dat wij als Stichting CISV Nederland (CISV) de status hebben van een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit houdt in dat schenkingen op een fiscaal vriendelijke manier aan CISV Nederland gedaan kunnen worden. Met hulp van jouw donatie kunnen we de CISV missie blijven uitdragen.

Meer informatie is te vinden op de volgende websites:

Sponsoring

Jaarlijks maken wij als Stichting ook kosten. Naast donaties, is een andere manier om ons te helpen ons te voorzien van sponsoring in natura. Zo worden er jaarlijks voor onze activiteiten veel boodschappen gedaan, veel materialen ingekocht (denk aan potloden, verf, speelgoed) en worden verschillende keren groepsruimtes gehuurd voor trainingen of activiteiten.

Voor vragen of suggesties om onze kosten te drukken kan je contact opnemen met onze penningmeester via: penningmeester@cisv.nl.

Samenwerken

Partnerships die op zoek gaan naar een win-win

Scroll naar boven