Project: General Data Protection Regulation

De Riskmanager is op zoek naar iemand die zich samen met de Riskmanager wil verdiepen de General Data Protection Regulation (GDPR) van de EU om dit te vertalen naar een praktische richtlijn voor de commissies van CISV Nederland. Kennis van de GDPR of juridische achtergrond wenselijk. Voor meer informatie riskmanager@nl.cisv.org.

Communicatiecommissie

De Communicatiecommissie zorgt ervoor dat alle communicatie van CISV Nederland vorm wordt gegeven – denk hierbij aan het onderhoud van de website, het waarborgen van de huisstijl, de nieuwsbrief, de Social Media en nog veel meer.

Een aantal dingen die de Communicatiecommissie recent heeft beziggehouden zijn het opzetten van de ontwerpwedstrijd voor een nieuwe CISV-jaartrui en het in gebruik nemen van het nieuwe CISV-logo.

Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar iemand met affiniteit met Social Media, maar ook andere enthousiastelingen zijn welkom! Uiteindelijk is er voor iedereen een taak te vinden. Interesse? Mail naar communicatie@nl.cisv.org.

Seizoenscommissie

Sinds kort is CISV Nederland uitgebreid met een nieuwe commissie: de seizoenscommissie! Deze commissie heeft twee verschillende taken:

Het organiseren van seizoenskampen: hiervan kent Nederland er twee, het Lentekamp en het Herfstkamp. Voor deze kampen wordt gezorgd voor een staf en deelnemers. De staf zal de praktische organisatie op zich nemen, maar wordt hierin ondersteund door de Seizoenscommissie.
Het zoeken naar manieren om de impact van CISV in Nederland te vergroten. Dit kan door het verbreden van de pool waarbinnen naar deelnemers worden gezocht, maar ook door het opzetten van activiteiten in Nederland.

Ben jij dus een teamplayer, sociaal maatschappelijk betrokken, zin in een uitdaging en bereid je voor tenminste één jaar in te zetten dan zoeken wij jou! Doordat dit net een nieuwe commissie is, is er nog weinig vastgelegd en veel ruimte voor eigen initiatief.

Lijkt het je wat om hierbij aan te sluiten en je samen met andere enthousiastelingen in te zetten voor CISV? Stuur dan een e-mail naar: seizoen@nl.cisv.org voor meer informatie of om je aan te melden!

Leadership Training Commissie

OP ZOEK NAAR NIEUWE TRAINERS!
Leadership Training Commissie (LTC) zoekt nieuwe leden! Ben jij een ervaren CISV’er (minimaal 2x ervaring als leider/staffer) heb je lol in training geven en kun je goed spreken voor een groep? Ben je creatief genoeg om elke keer met nieuwe, uitdagende en leuke activiteiten te komen? Dan zoeken we jou om onze commissie te versterken na de zomer!

Als lid van de LTC ben je een bron van inspiratie voor de leaders en staffers en wil je jouw liefde, kennis en passie voor CISV overdragen aan een nieuwe (of ervaren) generatie leiders en staffers.
Interesse? Of wil je meer informatie? Stuur een mail naar leadershiptrainingcommissie@gmail.com

Junior Branch

We zoeken enthousiaste mensen (tussen de 17 en de 25 jaar) om onze Junior Branch commissie te versterken en het komende jaar weer hele mooie activiteiten op te zetten. Dat is waar de Junior Branch uiteindelijk om draait. Het hele jaar door activiteiten opzetten voor CISV’ers. Hierbij kunnen wij hulp gebruiken in de volgende vormen:

Lange termijn bewaker – kan jij goed vooruit kijken en helpen onze visie uit te voeren?
Optimaliseren van de wervingskanalen – weet jij de weg te vinden op social media en andere kanalen om de impact van de JB te vergroten?

Daarnaast is een dosis creativiteit ook altijd welkom!

Als je interesse hebt om ons te versterken of om mee te doen kan je ons altijd mailen: jb@nl.cisv.org

International People’s Project (IPP)

De IPP-commissie is gefocust op de doelgroep 19+ en zet zich in voor het mogelijk maken van internationale projecten. De commissie is op zoek naar versterking in de vorm van enthousiaste en veelzijdige leden. Voor meer specifieke informatie kun je mailen naar ipp@nl.cisv.org.