Bestuurslid CISV Nederland

Het Dagelijks Bestuur van CISV Nederland zoekt per direct een nieuw bestuurslid. Het nieuwe bestuurslid zal diverse taken oppakken die bijdragen aan verdere professionalisering van de stichting.

Kennis van CISV en de manier waarop CISV Nederland functioneert is dan ook een vereiste. Het nieuwe bestuurslid moet zich thuis voelen bij de kernwaarden van CISV, affiniteit hebben met het doel van de organisatie, een hands-on mentaliteit hebben, en willen bijdragen op zowel strategisch als uitvoerend niveau.

De taak van het bestuurslid is om ervoor te zorgen dat de doelen van CISV Nederland gerealiseerd worden in het dagelijks werk van de organisatie. Er staat geen vast aantal uren voor het vervullen van deze functie; richtlijn is gemiddeld 4 uur per week (met pieken en dalen). De uitgebreide vacature is hieronder te lezen.

Reageren
Het bestuurslid start zo snel mogelijk, liefst inclusief deelname aan het beleidsweekend van het Dagelijks Bestuur in het weekend van 15 – 17 november. Reageren kan tot en met 27 oktober 2019 via voorzitter@nl.cisv.org. Neem bij vragen of interesse vrijblijvend contact op via bovenstaand e-mailadres of 06-53117847 (Anne Geertsema). De sollicitaties (motivatie en CV) worden behandeld door een commissie, bestaande uit de voorzitter en twee zittende bestuursleden. Gesprekken vinden zo snel mogelijk plaats.

Vacature Bestuurslid CISV Nederland