Vrijwilligers gezocht!

Zonder vrijwilligers kan CISV niet bestaan. Iedereen is daarom welkom om op zijn of haar manier bij te dragen aan onze missie. Er zijn mogelijkheden die beginnen bij een inzet van een paar uur per jaar en lopen tot een serieuze wekelijkse inzet. Ongeacht de intensiteit van je inzet is het goed om te weten dat je bij CISV onvergetelijke ervaringen op kan doen, door het ontmoeten van nieuwe mensen en het opdoen of vergroten van je vaardigheden.

Interesse en zin om actief onderdeel te worden van onze stichting?

  • Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van wat er speelt en waar we hulp bij kunnen gebruiken. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
  • Zin om structureel bij te dragen? Kijk ook snel bij onze vacatures. Op dit moment zoeken we nieuwe commissieleden en bestuursleden
  • Wil je je nergens aan committeren maar mogen we je wel zo af en toe om hulp vragen? Geef je dan op voor de vrienden van CISV Nederland. Hier komen ieder jaar (vooral rond de zomer) verzoeken om te helpen met kleine zaken, zoals het meehelpen koken of opruimen van een locatie, het zijn van een gastgezin, of het ontvangen van deelnemers op Schiphol.
Scroll naar boven