Kennismakingsweekend Interchange, Step Up, Youth Meeting, Village & Seminar 2022

Van 4 tot 6 februari vindt het jaarlijkse Kennismakingsweekend plaats. Deze weekenden worden apart georganiseerd voor de programma’s van Village, Interchange, Step-up, Youth Meeting en Seminar. Tijdens dit weekend maak je kennis met alle deelnemers en leiding die in de zomer mee willen met CISV. Het weekend bestaat uit typische CISV-activiteiten, zodat je meteen een indruk van CISV krijgt. Na het kennismakingsweekend worden de delegaties opgesteld en nemen de desbetreffende commissies contact met je op. Ook voor ouders wordt er bij ieder programma een uitgebreide voorlichting gegeven.

Inschrijven kan via de volgende link. Wil je liever eerst wat meer informatie? Kijk dan bij Village, Interchange, Step-up, Youth Meeting of Seminar.

De kennismakingsweekenden voor de deelnemers van Village, Interchange, Step Up en Youth Meeting beginnen op zaterdagochtend en duren tot zondagmiddag.

De kennismakingsweekenden voor deelnemers van Seminar, JCs, Leiding en Staf beginnen op vrijdagavond en duren tot zondagmiddag.

Scroll naar boven