Online Open Dag CISV Nederland

8 November Open Dag – Online

In verband met Covid-19 vindt de Open Dag dit jaar online plaats. Via livestreams en break out rooms zullen wij alle informatie zo goed mogelijk overbrengen. Ook is er genoeg ruimte om vragen te stellen.

Open Dag in het kort

Datum: Zondag 8 november 2020
Locatie: Zoom – https://bit.ly/325nbzZ
Livestream Youtube: https://bit.ly/2HXgB7G
Tijd: Vanaf 13:15 uur inloop, start om 13:30 uur
Aangeven keuze-presentatie in de chat
Informatie over: Village, JC, Youth Meeting, Interchange, Step Up en Seminar

Programma Open Dag

Tijdens de Open Dag zal er eerst door onze voorzitster Anne Geertsema een algemene introductie worden gegeven over CISV. Daarna wordt iedereen ingedeeld in ‘break-out rooms’, met aparte presentaties over het programma naar keuze. Geef a.u.b. voorafgaand aan de introductie door in de chat bij welke presentatie je wilt worden ingedeeld (Village, JC, Youth Meeting, Interchange, Step Up of Seminar), dan zorgen wij ervoor dat je na de introductie bij de juiste presentatie belandt. In deze break-out rooms wordt er vervolgens een presentatie gegeven over het betreffende programma en is er na afloop tijd voor vragen. Let op: er is maar één ronde in de break-out rooms, er kan dus maar één presentatie per persoon worden gevolgd!

Toch iets gemist?

Mocht je aankomende zondag niet kunnen of nog iets terug willen zoeken, zijn de presentaties uit de break-out rooms achteraf terug te vinden op de website. Ook kan je via ons YouTubekanaal ‘CISV Nederland’ de algemene introductie terugzien. Komt je er niet uit of staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Dan kan je natuurlijk altijd mailen naar secretariaat@nl.cisv.org.

Belangrijke links

Zoommeeting: https://bit.ly/325nbzZ.
Mocht dit niet werken, gebruik dan: meeting ID: 977 1051 4557 en het wachtwoord: CISV.

Informatie programma’s: https://cisv.nl/programmas

YouTube CISV Nederland: https://bit.ly/2HXgB7G

Laat je dus inspireren! In tegenstelling tot wat veel mensen denken biedt CISV ook programma’s aan voor mensen van 19 t/m 99 jaar oud. Kijk eens onder IPP om te zien hoe leuk het kan zijn om op latere leeftijd als deelnemer mee te doen. Dit jaar organiseren we een IPP in Japan! Of kijk eens naar de Familiedag om iets dichterbij huis te ervaren wat CISV is.

Laat je dus inspireren! In tegenstelling tot wat veel mensen denken biedt CISV ook programma’s aan voor mensen van 19 t/m 99 jaar oud. Kijk eens onder IPP om te zien hoe leuk het kan zijn om op latere leeftijd als deelnemer mee te doen. Of kijk eens naar de Familiedag om iets dichterbij huis te ervaren wat CISV is.

Scroll naar boven