Ik kan de kosten niet betalen. Kan ik korting krijgen?

De kosten die bij een programmadeelname horen zijn fors. We snappen dat dit voor niet iedereen goed te betalen is. Helaas hebben wij ook onkosten die we moeten dekken. Vooral de locatiekosten van de kampen en voorbereidingen en de kosten voor het eten drukken op ons budget. Als de kosten je weerhouden om met ons op pad te gaan, raden we je aan om contact op te nemen met onze penningmeester. Want we zijn graag toegankelijk voor iedereen met interesse aan onze programma’s.

Er zijn verschillende manieren waarop we met je mee kunnen denken. Zo valt te denken aan een voorkeur voor een kamp dichtbij (Europa of Nederland) om zo de reiskosten te drukken. In bijzondere gevallen kunnen we komen tot een andere financiële tegemoetkoming welke we vanuit onze sponsoropbrengsten kunnen aanbieden.

Zijn met het betalen van de deelnamekosten alle kosten voldaan?

Nee, er zijn ook andere kosten, zoals voorbereidingskosten, reiskosten, reiskosten voor de leiding naar rato, etc.

Informatie hierover staat bij de toelichting van elk afzonderlijk programma, te vinden onder het tabblad ‘Programma’s’.

Krijg ik mijn inschrijfgeld terug wanneer ik me heb ingeschreven en alsnog andere plannen maak voor de zomervakantie?

Inschrijving is bindend. Zie voor de annuleringsvoorwaarden Artikel 5 van de Algemene Voorwaarden van CISV Nederland (te downloaden via https://cisv.nl/download/algemene-voorwaarden/).

Krijg ik mijn geld terug als de deelnemer niet geplaatst is?

De deelnemer wordt geplaatst op basis van de gegevens en vakantiedata die worden ingevoerd bij inschrijving. Indien u een bevestiging van inschrijving ontvangt en binnen 48 uur (aan)betaalt, is er een plaats voor de deelnemer gereserveerd.

Wanneer uw kind deelneemt aan het Kennismakingsweekend, maar de maandag aansluitend op dit weekend besluit zich terug te trekken, wordt op de aanbetaling een bedrag voor de kosten van het Kennismakingsweekend ingehouden. Het restant wordt aan u terugbetaald.

Indien de deelnemer zich terugtrekt ondanks de door u opgegeven vakantiedata bij de inschrijving online en CISV de deelnemer niet kan plaatsen in een andere periode, vindt geen restitutie plaats.
Voor uitgebreidere toelichting over annulering verwijzen we u naar de Algemene Voorwaarden van CISV Nederland (te downloaden via https://cisv.nl/download/algemene-voorwaarden/).

Wat zijn de deelnamekosten en wanneer moet ik die voldoen?

Onder het tabblad ‘Programma’s’ vindt u alle informatie rondom de kosten van de verschillende programma’s.

Voor alle programma’s geldt:

Na inschrijving online ontvangt u een bevestigingsmail met daarin instructies om de (aan)betaling te voldoen of te betalen voor een plaats op de wachtlijst. Indien deze (aan)betaling niet binnen 48 uur voldaan wordt, vervalt de plaats die gereserveerd is voor de deelnemer. Voor enkele programma’s wordt deelname in eens voldaan. Zie onder.

Village, Step Up, Youth Meeting en Seminar Camp:

De kosten voor deelname aan deze programma’s zijn verdeeld in een aanbetaling en een restbetaling. Voor de restbetaling ontvangt u na het Kennismakingsweekend eind januari een aparte email met instructies.

Interchange, IPP-14-dagen:

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met daarin instructies om de deelnamekosten te betalen. Er is geen aparte aanbetaling.

Winter Youth Meeting, IPP-23-dagen:

De kosten voor deelname aan deze programma’s zijn verdeeld in een aanbetaling en een restbetaling. Voor de restbetaling van de Winter Youth Meeting ontvangt u voor december een aparte email met instructies.

Herfstkamp, Lentekamp, Junior Branch:

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met daarin instructies om de betaling van het programma te voldoen. Er is geen aparte aanbetaling.

>Deelnemers die niet in Nederland wonen, krijgen specifieke betaalinstructies in de bevestigingsmail. 

Is mijn online betaling veilig?

Uw online betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider ICEPAY. ICEPAY maakt het online betalen in deze webshop mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL en PayPal aan te bieden en ICEPAY zorgt voor de afhandeling van uw transactie. ICEPAY is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

Kijk op de website van ICEPAY voor meer informatie over online betalingen via ICEPAY.

Veilig online betalen via Payment Service Provider ICEPAY

ICEPAY maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en PayPal, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument binnen de webshop van uw online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. ICEPAY is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

U kunt op de website van ICEPAY aanvullende informatie vinden over uw online betaling via ICEPAY.

 

Wanneer is de inschrijving definitief?

Je inschrijving is definitief als wij de juiste gegevens hebben gekregen en het inschrijfgeld is betaald
binnen de aangegeven 48 uur nadat je de betalingslink hebt ontvangen.