Wat zijn de deelnamekosten en wanneer moet ik die voldoen?

Onder het tabblad ‘Programma’s’ vindt u alle informatie rondom de kosten van de verschillende programma’s.

Voor alle programma’s geldt:

Na inschrijving online ontvangt u een bevestigingsmail met daarin instructies om de (aan)betaling te voldoen of te betalen voor een plaats op de wachtlijst. Indien deze (aan)betaling niet binnen 48 uur voldaan wordt, vervalt de plaats die gereserveerd is voor de deelnemer. Voor enkele programma’s wordt deelname in eens voldaan. Zie onder.

Village, Step Up, Youth Meeting en Seminar Camp:

De kosten voor deelname aan deze programma’s zijn verdeeld in een aanbetaling en een restbetaling. Voor de restbetaling ontvangt u na het Kennismakingsweekend eind januari een aparte email met instructies.

Interchange, IPP-14-dagen:

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met daarin instructies om de deelnamekosten te betalen. Er is geen aparte aanbetaling.

Winter Youth Meeting, IPP-23-dagen:

De kosten voor deelname aan deze programma’s zijn verdeeld in een aanbetaling en een restbetaling. Voor de restbetaling van de Winter Youth Meeting ontvangt u voor december een aparte email met instructies.

Herfstkamp, Lentekamp, Junior Branch:

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met daarin instructies om de betaling van het programma te voldoen. Er is geen aparte aanbetaling.

>Deelnemers die niet in Nederland wonen, krijgen specifieke betaalinstructies in de bevestigingsmail. 

Is mijn online betaling veilig?

Uw online betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider ICEPAY. ICEPAY maakt het online betalen in deze webshop mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL en PayPal aan te bieden en ICEPAY zorgt voor de afhandeling van uw transactie. ICEPAY is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

Kijk op de website van ICEPAY voor meer informatie over online betalingen via ICEPAY.

Veilig online betalen via Payment Service Provider ICEPAY

ICEPAY maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en PayPal, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument binnen de webshop van uw online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. ICEPAY is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

U kunt op de website van ICEPAY aanvullende informatie vinden over uw online betaling via ICEPAY.

Scroll naar boven