Inschrijven

Leuk dat je mee wilt doen met CISV!

Inschrijvingen Lentekamp open

 

Update 11.15: Ook dit probleem lijkt verholpen. Als u ook een mail heeft gekregen met een bevestiging van uw (normale) inschrijving, kunt u de mail met bevestiging van uw reserveplaats vergeten. U heeft dan gewoon een reguliere plek te pakken!

 

Update 10.45: helaas lijkt het net of u een reserveplaats krijgt toegewezen, terwijl er nog normale plaatsen beschikbaar zijn. Maakt u zich geen zorgen, het Lentekamp is nog nooit vol geweest en tot nu toe zijn er voldoende plaatsen. Schrijft u zich vooral in, dan maken wij de omzetting van reserve naar normaal in orde zodra alles loopt. Mocht het wel vol komen te zitten dan geven wij dit duidelijk aan.

 

Update 10.30: het probleem bij het inschrijven lijkt inmiddels verholpen. Sluit uw browser / internet even af en probeer het dan opnieuw. Nu zouden de problemen verholpen moeten zijn.

 

Update 10.15: Let op: op dit moment ondervinden wij een storing aan het systeem waardoor het lijkt of alle plaatsen vergeven zijn. Er zijn echter wel degelijk nog plaatsen voor het Lentekamp beschikbaar. We werken er hard aan om dit zo snel mogelijk op te lossen en vragen u om uw begrip.

 

Stuur vooral een mail met uw gegevens en de gegevens van de gewenste deelnemer (naam, leeftijd) naar secretariaat@nl.cisv.org zodat wij contact met u op kunnen nemen. Zodra deze storing is verholpen laten wij dit weten en kunt u zich alsnog weer aanmelden via onze website. Onze excuses voor het ongemak.

----------------------------------------------------------------------------------

 

Beschikbare plaatsen zomer 2018

 

Voor veel programma’s gingen de inschrijvingen het afgelopen najaar razendsnel. Lijkt er voor nu geen plek meer beschikbaar met de leeftijd en data van jouw voorkeur? Zelfs geen reserveplek? Dat kan helaas. 
We hopen natuurlijk zo veel mogelijk mensen met CISV in aanraking te laten komen en zullen dan ook gaan strijden voor meer plaatsen. Dit gebeurt meestal in februari.

Meteen zien welke plaatsen nog wél beschikbaar zijn? Dat zie je hier

Hoe je je kansen kan verhogen om alsnog mee te gaan? Schrijf je in via hetzelfde systeem voor de Interesselijst / wachtlijst: je hoeft dan geen aanbetaling te doen, maar komt wel met alle gegevens bij ons in het systeem. Zodra we een plek hebben weten te vinden, hoor je vanzelfsprekend van ons op basis van volgorde van inschrijven. 

 

Bij twijfel of er nog plaatsen beschikbaar zijn raden wij u aan een poging te wagen u in te schrijven of contact op te nemen met het secretariaat.

 

Let op:

  • De inschrijving is pas definitief als u alle stappen van het inschrijfsysteem goed doorlopen hebt en een bevestigingsmail heeft ontvangen.
  • Geen paniek: vanaf stap 3 heeft u voor iedere stap 10 minuten om deze af te ronden. Ook kunt u vanaf dan terugkeren naar een vorige stap zonder uw plek te verliezen waarbij deze 10 minuten opnieuw gaan lopen. Gebruik de beschikbare tijd dus goed om uw gegevens nauwkeurig achter te laten zodat er achteraf geen problemen ontstaan door het hebben ingevuld van onjuiste gegevens.
  • Het voortijdig afbreken van uw inschrijving of het aanpassen van uw geselecteerde programma in stap 1 of 2 kan ervoor zorgen dat u uw plek verliest.
  • Behalve bij de voorinschrijving voor staf en leiding wordt u verzocht een aanbetaling te doen binnen 48 uur met behulp van de betaallink die u wordt toegezonden na inschrijving. Indien CISV niet binnen 48 uur uw aanbetaling heeft ontvangen, vervalt de aanmelding.

 

Maak hieronder uw keuze

 

Schrijf je in als deelnemer                    Schrijf je in voor leiding of staf