Registraties open Winter Youth Meeting

Wanneer

14 augustus 2020 / 04 september 2020    
Hele dag

De inschrijvingen voor de kampen zullen vanaf dit jaar geschieden via loting. Voor de inschrijving van jouw kind voor de Winter Youth Meeting bekent dit het volgende:

  • De inschrijving zal voor een bepaalde periode openstaan. Dus niet een dag maar van vrijdag 14 augustus 10.00 uur tot en met vrijdag 4 september 23.59 uur. De registratie is hier te vinden.
  • Mocht je jouw kind hebben ingeschreven, maar blijkt na de bevestigingsmail iets niet te kloppen? Dit kun je zelf aanpassen als je het formulier nog hebt openstaan. Zo niet, mail dan naar info@nl.cisv.orgLET OP: wil je wijzigingen doorgeven nadat de registratieperiode is gesloten? Dan registreren wij dat als een nieuwe inschrijving en komt je kind mogelijk op de reservelijst.
  • Na de registratieperiode van drie weken wordt er geloot, waarbij elk kind een nummer krijgt. Dit gaat allemaal anoniem en automatisch – over lotingsnummers wordt niet gecommuniceerd.
  • Na het uitdelen van de nummers worden de kinderen geplaatst op lotnummer, daarna op beschikbaarheid.
  • Op uiterlijk zondag 13 september hoor je of je kind is geplaatst en naar welk kamp hij/zij gaat.
  • Zodra het duidelijk is dat je kind meegaat op kamp, volgt er een betalingslink. Na het betalen is de inschrijving definitief.

Toch nog vragen? Kijk of je vraag bij onze FAQ staat of mail naar het secretariaat van CISV.

 

Er is nog een kans dat de winterkampen door CISV International worden afgezegd vanwege COVID-19. Wij weten eind augustus meer en zullen jullie hier uiteraard zo snel mogelijk van op de hoogte stellen.

Scroll naar boven