Online Informatiedag Leiding en Staf

Wanneer

24 januari 2021    
Hele dag

Evenement type

Zondagmiddag 24 januari vindt de jaarlijkse Informatiedag voor aankomende Leiders en Staffers plaats. Deze dag biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de organisatie, de mensen en de verschillende programma’s. Deze dag zal Online plaatsvinden. De link naar de meeting zal kort voor de dag gedeeld worden.

Programma

De middag start met een algemene uitleg van de organisatie; hoe is het begonnen, wat doen wij en waar staan wij voor. Daarna kun je aansluiten bij verschillende informatierondes over de specifieke programma’s en rollen die je kan vervullen. Ook wordt er een typische CISV-activiteit georganiseerd, ervaringen gedeeld en is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en al je vragen te stellen. Zo kan je een op een vrijblijvende manier kennismaken met de organisatie, de mogelijkheden onderzoeken en kijken welke leeftijdscategorie/welk programma het beste bij je past. Op de dag zelf zullen ervaren, minder ervaren CISV’ers en nieuwe gezichten binnen de organisatie aanwezig zijn. Uiteraard zorgen wij voor wat snacks en wat te drinken.

Het is vooral ook een gezellige dag en het startschot voor de voorbereidingen van de zomer van 2021. Ongeacht of je bekend bent met de organisatie of niet en of je komende zomer op kamp wil of niet, ben je van harte welkom op deze dag!

Scroll naar boven