Informatiedag Leiders & Staf

Wanneer

22 januari 2023    
14:00 - 17:00

Waar

De Kruiskerk
Schoolstraat 2, Voorschoten

Zondagmiddag 22 januari vindt de jaarlijkse Informatiedag voor aankomende Leiders en Staffers plaats. Deze dag biedt je de mogelijkheid kennis te maken met de organisatie, de mensen en de verschillende programma’s en mogelijkheden. Deze informatiedag begint om 14:00.

De middag start met een algemene uitleg van de organisatie; hoe is het begonnen, wat doen wij en waar staan wij voor. Vervolgens worden er verschillende informatierondes gehouden over de specifieke programma’s en rollen die vervuld kunnen worden, een aantal typische CISV-activiteiten georganiseerd, ervaringen gedeeld en is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en al je vragen te stellen. Zo kun je een op een vrijblijvende manier kennismaken met de organisatie, erachter komen welke mogelijkheden er zijn en welke leeftijdscategorie/welk programma het beste bij je past. Op de dag zullen ervaren, minder ervaren CISV’ers en nieuwe gezichten binnen de organisatie aanwezig zijn. Uiteraard wordt er gezorgd voor wat snacks en wat te drinken!

Het is vooral ook een gezellige dag en het startschot voor de voorbereidingen van de zomer van 2023. Ongeacht of je bekend bent met de organisatie of niet en of je komende zomer op kamp wil of niet, ben je van harte welkom op deze dag! Voor vragen kun je een bericht sturen naar leiding@cisv.nl

 

Scroll naar boven