Lentekamp (12-14 jaar)

Ben je in de zomer tussen de 12 en 14 jaar oud? Dan hebben we iets nieuws voor je: van 17 – 19 mei organiseren we een Lentekamp. Het Lentekamp wordt begeleid door een enthousiaste en intern getrainde stafgroep die precies weet hoe ze een fantastisch kamp moeten neerzetten!

Het Lentekamp is bedoeld voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van CISV, en vooral voor diegenen die aanstaande zomer niet op kamp gaan. Een ideaal moment voor een uitgebreide reünie met je oude delegatie of om je vrienden en vriendinnen kennis te laten maken met CISV!

Let op: het Lentekamp is mogelijk lastig te combineren met het voorbereidingstraject van de zomerprogramma’s i.v.m. te plannen delegatieweekenden. Houd daar rekening mee als je je ook al hebt aangemeld voor een programma in de zomer!

Via deze link kun je zien voor welke programma’s de inschrijvingen open staan en wat de status is. In de agenda zie je verder wanneer de inschrijvingen per programma open gaan. De inschrijvingen voor Lentekamp openen meestal in het voorjaar.