Herfstkamp geannuleerd

,

Helaas hebben we moeten besluiten om het Herfstkamp te annuleren. Dit houdt in dat er op 16 tot en met 18 oktober geen Herfstkamp zal plaatsvinden.

Begin deze maand hadden wij vertrouwen in de situatie rondom COVID-19, mede vanwege de leeftijd van de kinderen en het feit dat we het kamp in een kleinere groep zouden doen. Wij waren dan ook blij verrast met het aantal inschrijvingen en het enthousiasme voor het Herfstkamp.

De persconferentie afgelopen maandag (27 september), heeft ons mening helaas veranderd. Het Herfstkamp valt binnen de periode waarin strengere maatregelen worden gehandhaafd. Daarnaast komt een groot deel van de stafgroep en deelnemers uit de steden waar extra maatregelen voor zijn getroffen. Dit betekent dat zij niet mogen reizen tenzij noodzakelijk. Hoe graag CISV dat anders zou willen zien, blijft een kamp geen noodzaak.

Bij de besluitvorming van CISV staat de veiligheid van onze deelnemers en staf altijd voorop. Daarom achten wij het verstandig de RIVM maatregelen in acht te nemen.

Voor wat betreft de kosten: deze zullen volledig worden geretourneerd. De penningmeester zal hier contact over opnemen. Mocht je een bijdrage willen leveren aan het financieel gezond houden van CISV Nederland, waarderen wij een donatie in elke vorm. Over donaties kunt u contact opnemen met penningmeester@nl.cisv.org.

Ondanks dat wij het ontzettend jammer vinden dat we het Herfstkamp niet door kunnen laten gaan, vinden we het belangrijk hier duidelijkheid over te geven.

Wij begrijpen dat dit voor zowel jullie kinderen als voor jullie niet leuk is. Mochten jullie nog vragen hebben, mail ons vooral. Dit kan naar winter2020@nl.cisv.org.

Tot slot hopen wij wederom dat dit de laatste keer is dat wij programma’s niet door kunnen laten gaan vanwege COVID-19. Het zijn rare tijden maar we kijken uit naar een mooie toekomst met hopelijk volgend jaar een volle zomer, een knallend lustrum en hopelijk nog ergens een extra activiteit.

Namens het Dagelijks Bestuur en de Riskmanager,

Anne Geertsema
Voorzitter