Registratie Winter Youth Meeting CISV

Dit formulier wordt gebruikt om alle geïnteresseerden voor de Winter Youth Meeting van CISV Nederland te registreren. Een belangrijk verschil met vorige jaren is dat er gewerkt wordt met een loting. Tussen 14 augustus en 4 september kunnen alle geïnteresseerden zich registreren. Daarna vindt er een lotingsproces plaats – hierover meer informatie op www.cisv.nl – en uiterlijk 13 september ontvangt iedereen bericht per e-mail.

Qua beschikbaarheid zullen alle programma’s plaatsvinden tussen 26 december en 5 januari. Bij registratie gaan we ervan uit dat je deze volledige periode beschikbaar bent.

Er zit geen tijdslimiet aan het invullen van het formulier. Neem rustig de tijd, zodat je de gegevens goed invult en nog eens kunt controleren.

    LET OP: dit is een test formulier en geen regulier inschrijvingsformulier!

    Voor 2 maart 2001Op of na 2 maart 2001

    Je bent net te oud om als deelnemer mee te gaan op een Winter Youth Meeting. Het goede nieuws is dat we wel altijd op zoek zijn naar (kitchen) staf. Als je het formulier instuurt, nemen we contact met je op over deze mogelijkheden. Je kunt hierover eventueel contact opnemen met leiding@nl.cisv.org