Inschrijvingen Herfstkamp – Reserveplekken

*Update*: Het is hard gegaan met de inschrijvingen van het Herfstkamp. Door de vele enthousiaste deelnemers zijn er momenteel alleen nog reserveplekken beschikbaar. Wanneer je je voor een reserveplek inschrijft, laten we je zo snel mogelijk weten of je nog mee kunt met het Herfstkamp. Voor Staf en Leiding is het nog steeds mogelijk om je in te schrijven

20 september is het weer zover, de inschrijvingen van het Herfstkamp zijn dan weer geopend vanaf 10:00! Wil je weer het CISV gevoel krijgen na een bijzondere zomer? Of heb je toffe verhalen gehoord van vrienden of vriendinnen, en denk jij “ik zou het CISV-gevoel ook wel eens een keertje willen meemaken”? Schrijf je dan snel in voor het Herfstkamp dat zal plaatsvinden van 18 tot 20 oktober. Inschrijven kan op de aanmeldpagina.

Herfstkamp 2019