Update Inschrijvingen Alle Programma’s

Nadat al eerder inschrijvingen voor Seminar, IPP Staf & Leiding waren geopend, stonden op 14 december de inschrijvingen eindelijk allemaal open, De meeste inschrijvingen liepen erg hard waardoor voor sommige programma’s alle mogelijke plekken nu vergeven zijn. De volgende programma-onderdelen zijn door grote interesse nu gesloten:

  • Village – Meisjes
  • Step Up – Meisjes & Jongens (14 jaar)
  • Step Up – Meisjes (15 jaar)
  • Interchange – Jongens
  • JC – Meisjes
  • Youth Meeting – Meisjes & Jongens (16/18 jaar)

Voor de overige programma-onderdelen zijn er nog tal van mogelijkheden om je in te schrijven. Kijk daarvoor bij de status van de inschrijvingen. Deze lijst wordt direct vernieuwd indien er nieuwe informatie beschikbaar is.

Schrijf je hier direct in voor een programma waar nog beschikbare plaatsten van zijn of kijk bij de veelgestelde vragen voor meer informatie over het inschrijvingsproces en andere kwesties.