Vacature: bestuursvoorzitter CISV Nederland

,

Per september 2019 is CISV Nederland op zoek naar een nieuwe voorzitter voor haar bestuur. Het bestuur van de stichting is eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van de organisatie en bestaat uit zeven leden. De voorzitter is het gezicht van de organisatie naar binnen en naar buiten. Hij of zij voelt zich thuis bij de kernwaarden van CISV, heeft affiniteit met het doel van de organisatie, en krijgt energie van het werken aan een strategisch kader waarbinnen de organisatie goed functioneert. De functie van voorzitter betreft – net als alle andere functies binnen CISV Nederland – een onbetaalde functie.

Reageren is mogelijk tot 30 november via voorzitter@nl.cisv.org. In december zal de selectieprocedure plaatsvinden, waarna vanaf januari de inwerkperiode zal beginnen.

De volledige vacature, inclusief taakomschrijving en profielschets, is hieronder te downloaden.

Vacature voorzitter CISV Nederland