Help jij CISV deze zomer?

Eind juli beginnen de vijf CISV-kampen die we deze zomer in Nederland organiseren. De commissies en stafgroepen zijn al maanden hard aan het werk om alles op te zetten, maar we kunnen hier en daar nog wat hulp gebruiken! Daarom willen we je het volgende vragen:

  • Kun je een auto uitlenen (ergens) tussen 20 juli en 23 augustus?
  • Wil je de buitenlandse delegaties graag een gastvrij gevoel geven bij aankomst? Help dan mee met de ontvangst op Schiphol! 20, 27 of 28 juli, verspreid over de dag (meer informatie volgt).
  • Ook zoeken we nog gastgezinnen: voor 11-jarige kinderen uit verschillende landen van 10-12 augustus (ophalen en brengen in Alphen Brabant), voor een 16- of 17-jarige junior counselor (meisje) uit Canada van 16-20 aug.
  • Heb je een locatie beschikbaar van 24-26 juli waar één van de Village stafgroepen met buitenlandse stafleden zich kan voorbereiden voor aanvang van hun kamp in Alphen (Brabant)?
  • Wil je een kijkje nemen op een kamp en ook even meedoen? Kom oppassen wanneer de staf een avondje vrij is! 4 augustus in Evertsoord, 11 augustus in Austerlitz of 18 augustus in Alphen (Brabant). Vanaf een uurtje of 5 tot ongeveer 11 uur ‘s avonds, maar je mag ook blijven logeren en de volgende dag met het kamp mee ontbijten!
  • Een paar dagen meedraaien kan ook: kom een paar dagen koken voor het hele Village in Alphen (Brabant). We hebben een speciaal CISV kookboek voor grote groepen en de boodschappen worden bezorgd. We zijn nog op zoek naar ‘kitchen staff’ tussen 27 juli en 23 augustus. Met z’n tweeën of drieën kan ook natuurlijk!
  • Kun je helpen opruimen of spullen rijden naar de opslag in Heemstede? Op 9 augustus vanuit Oostvoorne, 11 augustus vanuit Evertsoord, 16 augustus vanuit Austerlitz of 23 augustus vanuit Alphen (Brabant).

Graag horen we het als je kunt en wilt helpen via: vriendenvan@nl.cisv.org