Leadershipstrainingsweekenden 2018

De leiders en staffers hebben een druk weekend achter de rug. In twee dagen krijgen zij tijdens het leadership training weekend (LTW) alle tools mee om goed voorbereid op kamp te gaan! Dit jaar hebben we dankzij het waanzinnig grote aantal aanmeldingen het weekend 2x georganiseerd. Beide keren was het een vol, druk en gelukkig ook erg leerzaam weekend! Waar we bij de eerste training binnen zaten met dikke truien hebben we bij het tweede weekend vooral buiten in de zon doorgebracht.

Tijdens het weekend zijn er weer nieuwe energizers ontstaan (over windmolens), heel veel ervaringen gedeeld (was jij nou van dat kamp waar ze die toffe prank deden? En wat hadden jullie voor een excursie?), en vooral ook erg veel gelachen! Met al dat harde werken was het maar goed dat we onze geweldige kokkies hadden om de heerlijkste dingen voor ons te bereiden! Hoewel er wat veel aubergines waren en de oven altijd uitdagend is (en de nachos verbrandden) werden we continue verwend met de lekkerste hapjes! Kortom, het was een vol, maar erg gezellig weekend! De kersverse (en soms erg ervaren) club leiders en staffers is getraind, en klaar voor de zomer! We hebben er zin in!